Ishiguro (Kazuo)

Als je een andere zeer goed japanse (maar in engeland opgegroeid geloof ik...) schrijver wilt lezen moet je Kazuo Ishiguro proberen. Hier een knip en plak stuk van een mail van mij over zijn laatste boek When we Were Orphans (alleen die briljante tItle al... zucht!)

'In When We Were Orphans gaat hij eigenlijk ook verder door met deze thema van.... tijd te kort, tijd te kort. Het-leven-is-te-kort-en-ik-moet-zoveel-nog-doen.... Remains of the Day ging nu dat ik erover na dank ook hierover - hoe een leven verspild kunt worden aan niet toe doende zaken, trouw zijn aan de verkeerde mensen, verkeerde idealen....


Hej grrls,

Ik had nog niet zo lang geleden besloten dat ik wat wilde lezen van de Engels-Japanse schrijver Kazuo Ishiguro, toen ik op de ruilmiddag op mijn wenken werd bediend :-) Ik vond daar het debuut van Ishiguro: Versluierde heuvels (A pale view of hills). Vreemd genoeg zat hij niet bij de 'topstukken' die de grrls persoonlijk aanprezen, zodat ik nu geen idee heb van wie de pocket komt. Ik hoop dat ze dit leest want... <tromgeroffel> ik vond het een mooi boek! Het gaat op de plank bij de blijvers!


Subscribe to Ishiguro (Kazuo)