Zeilen


knipoogtrans.gif (7302 bytes)

 

Boekgrrl meldt druk te zijn met de voorbereidingen voor zeil regatta (met 250 boten het grootst in het Caribisch gebied).

reacties:

> Vertel, vertel...
hoe lang ga je zeilen,
en met een hoe lang schip ?
en met hoeveel mensen aanboord, en wat is jouw taak ?
Ik ken alleen zeilschepen uit de bruine vloot, moooooooi.....
maar wat jij gaat doen is veel sneller !
oeps, ik bedenk me ineens, zeil je wel mee, of organiseer je het ?
nog een keer oeps,
dit is natuurlijk geen boek-verhaal... :-)
alhoewel, Florence van Berkel schijnt een boek over de Whitbreadrace geschreven te hebben, Zout in de zeilen genaamd.... wil ik nog steeds lezen. En in de boekenkast heb ik een boek staan over een meisje van 18 jaar, die solo rond de wereld zeilt in een jacht van 13 meter, Solo van Tania Aebi.

> Moet je doen, moet je doen, ik weet niet veel van zeilen, de techniek etc. maar ik heb het boek ademloos uitgelezen. Ik heb echt een 1,5 dag tussen de schuimkoppen geleefd en ben direkt daarna op Internet gaan kijken of de gehele e-mail correspondentie van onze jongens er nog op stond en jawel hoor! Zo'n geweldig meeslepend boek! Genieten!

> Trouwens ook de moeite waard om te lezen: Eerde Beulakker: Noord van de Zee. Heb hem ooit life horen vertellen over zijn reizen richting noordpool en antarctica met wonderschooooooooone dia's. Bootje volgestouwd met boeken (enorme leesmaniak), vrouw mee en dan maanden van huis lekker rondzeilen...............de wereld rond.

En nog even van de organisatrice:

> Als je van zeilen houdt, is het echt de moeite waard om hiervoor eens naar St. Maarten te komen, de regatta wordt elk jaar gehouden in het eerste weekend van maart. Er komen ook veel mensen uit Nederland die een charterboot huren en zo meezeilen.

 

           Boekgrrls

Laatste keer bijgewerkt: 03/01/01  Eisjen

Terug naar top pagina