Olivia Goldsmith: The switchDag grrls,

Volgens mij nam ik Olivia Goldsmith mee tijdens de laatste boekenruil bij Elm@, maar zelfs dat weet ik niet zeker. Wel zeker is dat ik hiervan genoten heb tijdens mijn verhuizing. Lekker lichte chicklit-kost maar niet zo onbenullig dat je er hongerig bij blijft :-)

The switch vertelt het verhaal van Sylvie, een vrouw van denk ik begin veertig, wiens kinderen net het huis uit zijn gegaan om te gaan studeren. Zij hoopt dat het huwelijk met haar Bob nu aan een tweede jeugd kan beginnen en bestelt lingerie en een catalogus bij een reisbureau. Helaas heeft Bob het te druk met... jawel: zijn minnares. Blijkt dat die minnares sprekend Sylvie is (maar dan 10 jaar jonger!). Natuurlijk heeft Bob deze Marla verteld dat hij binnenkort bij zijn vrouw weg zou gaan en dit domme gansje dacht dat hij het meende. Sylvie weet Marla over te halen samen Bob te straffen: ze zullen van leven wisselen en kijken of Bob het doorheeft en natuurlijk hem daarna allebei dumpen. Zo gezegd zo gedaan: na enige kleine chirurgische ingrepen stappen ze elkaars leven in. Maar het gaat niet helemaal als gepland...

Lekker, lekker. Met dank aan de grrl die het op de ruiltafel neerlegde,
 

Else


 

 


Olivia Goldsmith schreef vele bestsellers, zoals het succesvol verfilmde The First Wives Club, Perfecte vrouwen, Foute mannen, Vlammend hart en Mister Big. De auteur overleed in 2004.
The house of Books


Best-selling author
Olivia Goldsmith has died after her facelift went wrong.

The 54-year-old writer, whose real name was Justine Rendal, had been in a deep coma for more than a week caused by a reaction to an anaesthetic while she was having plastic surgery.
This is London

Boekgrrls

Laatste keer bijgewerkt: 19/06/06  Eisjen

Terug naar top pagina