Sanadome-mails
knipoogtrans.gif (18231 bytes)
"transwurmliO.gif (2807 bytes)rgieus?? Orgieus??? Waar slaat dat op, hoe kom je daaaar bij?? Nou, leek het niet een grote vrijpartij? Vooral bij't afscheid, we hebben elkaar in jaaaren niet zo 'gepakt' allemaal :-)."

Dat was de eerste mail die binnen kwam en die vervolgde met:

"En dan dat begin, een bubbelbad waar je helemaal een soort
voorspelgevoel bij kreeg, een voetmassage waar je maar net,
en sommigen helemaal niet, na een tijdje tegen kon en dan die
spuit die de edele delen precies op het lekkerste plekje wist te raken......... Ja, dan _moest_ je wel af en toe naar buiten om een beetje bij zinnen te komen om dan het hele ritueel opnieuw te beginnen. Met nieuwe verzinsels erbij, zoals zogenaamde drijvers in het zoute bad, maar die je dus veel lekkerder tussen je benen kon laten zitten, die gingen overigens wel eens kapot.  De kracht van vrouwenbenen is nog niet zo bekend in het Sanadome. Maar ik zag het gebeuren. :-) "

Waarna ook nog een beschrijving van de heerlijke maaltijd volgde.

Boekgrrlverjaardag3.GIF (22541 bytes)

 

Moeilijk te zien, maar we hadden een lange tafel en genoten zeer.Vooraan Heleen (links) Gerda (rechts)


"Daarna hebben we onze honger gestild met linzensoep, vissalades, artisjokken, tsikstitstsi (vergeet die naam steeds, yoghurt met komkommer en veel knoflook) en allerlei andere voorgerechten om daarna de hoofdegerechten: Lamsschouder, kabab (gekruid gehakt?) , lamskoteletjes, Ruflu en allerlei andere, we hadden alle negen een ander gerecht zowat, ons te laten welgevallen...... Dit was nog niet genoeg, de amandelpudding was op maar er was nog caramelpudding, chocoladespul en van allerlei andere lekker toetjesgedoe daar aanwezig en de boekgrrls hebben het geweten, weten het! Het was een verjaarsfeest ven jewelste!"

Boekgrrlverjaardag2.GIF (23626 bytes)

 

Wendy, Yvonne en Tineke, helemaal achteraan Gerda nog net te zien.

 

Waarop een relativering:

"Is dit een beetje zoals het was? Kijk, ik heb het natuurlijk vanuit mezelf beschreven, vanuit mijn beleving. Het viel wel mee hoor, dat orgieuse gehalte van het geheel, ik heb wel wat overdreven, maar hier en daar zit toch een kern van waarheid. Het was gewoon heel erg lekker en ontspannend en buitengewoon
plezierig om elkaar weer te zien."

En meteen, boekgrrls eigen, een 'taalkundige' vraag!

"Is orgieus wel een woord dat bestaat? Zou je het dan niet anders schrijven? Orgie-eus.. orgiejeus..?"

Met betrekking tot de reden waarom _K_ ook al weer niet aanwezig was:

"En hoe is de missionarishouding of stand??"

Antwoorden kwamen onmiddelllijk.

"He, he dat was lachen..........
De missionarishouding is recht op en neer met mevrouw onder."

En dan de verbijstering!

"Nu is er antwoord op mijn vraag intussen gekomen. Dank. Maar waarom is die houding aan zo'n heilige  meneer toegeschreven, die deden er toch niet aan? Jawel,  het celibaat is pas in later eeuwen gekomen/bedacht, maar  waarom die houding bij die meneer??"

Praktische grrls zijn er altijd:

"Ik vermoed dat die heilige meneren daar zo ver weg in den vreemde ook hun minder heilige momenten hadden. Maar de heidenvrouw moest natuurlijk wel nederig onder, anders deed dat afbreuk aan de heiligheid."

Of:

"Hoewel dat soort meneren (missionarissen dus) niets aan sex hoorden te  doen hadden ze dus wel een mening over hoe Het nu eigenlijk moest.Man boven en vrouw onder dus. Ik denk omdat die houding je als vrouw weinig initiatief overlaat."

Om over te stappen op de achtergrond van die "heilige meneer":

"Niet alleen missionarissen bemoeide zich ermee, maar wat dachten jullie van de bemoeizucht van de paus. Die maakt er zijn levenstaak van om te vertellen wie het met wie nou wel of niet mag doen en dat je wel homo mag zijn maar het vooral niet doen!!!

Was het niet Wim Sonneveld die zei :'als je de sport niet beoefent moet je je ook niet met de spelregels bemoeien'. Wijze woorden!"

"Breek me de bek niet open over zijn anti-anticonceptie-beleid... maakt niet uit dat je je kinderen niet kunt voeren, fokken! (zo stapte mijn oma uit de kerk, trouwens, zo rond 1952: de pastoor bleef maar vragen waar nummer 5 bleef, terwijl ze geen cent te makken hadden)."

En dan de aanzet tot deze samenvatting:

"Eisjen, wil je alsjeblieft een samenvatting maken van deze verslagen over   het feestje, dit is onbetaalbaar! 'k Weet niet of het wel op de website  kan, hoe zit het met de goede naam van Aasup?"

"Het leek mij ook prachtig om een soort samenvatting van dit geheel op de site te zetten, maar dan moeten we toch wel beginnen met "skandaleuze _K_" haar verhaal en vindt ze dat goed? En wat vindt Aasup van hun goede naam? Na
Smilla's Sensitive Spot ...."

Skandaleuze _K_ had geen bezwaar en de echtgenote van Aasup reageerde met:

"Ik heb aan 'aasup' gevraagd wat hij vindt van deze dingen op de website. Zijn antwoord: 'Wat mij betreft mogen alle boekgrrls in de missionarishouding op de website'...
Kortom, aasup is niet bang voor de aantasting van de goede naam (voor zover aanwezig) door het verslag."

Waar natuurlijk nog een allerlaatste   reaktie overheen moest:

"Wat een nette houding. (OK, zo kannie wel weer.)"

Zo duidelijk dat het een feest was die dag en de dagen erna?


Eisjen      

                                                       Terug naar top pagina