Pozie en Sculptuur 2005Vandaag voor het eerst een IRL bijgewoond en je raadt het al het was leuk, leerzaam en erg gezellig. Ook het buffet was voortreffelijk. Maar naar aanleiding van alle vorige IRL bijeenkomsten twijfelde ik daar niet aan.

Eisjen bedankt voor de ontvangst en de rondleiding, Edith bedankt voor je uitleg van de gedichten uiteraard in samenspraak met alle andere aanwezige boekgrrls.

Mede namens Ria nogmaals bedankt en groeten uit Ridderkerk.

Het was weer ontzettend leuk. Een aantal nieuwe gezichten toch weer, gezellig!
Gedichten, ik kan er nooit zoveel mee. Vond het fascinerend om te horen wat jullie er allemaal uithalen. Toch een stimulans om er wat beter naar te kijken.
En de beelden, schitterend wat creatieve mensen allemaal kunnen bedenken en maken. Net de foto's ontladen op de pc, ik ga ze nog eens rustig bekijken, en uitzoeken.
Jullie horen ervan. Het BBB behoeft eigenlijk geen commentaar meer, we verwachten niet anders dan een keur aan heerlijke gerechten!
Marion S.

Het was weer puur genieten gisteren van de pozie-sculptuurdag. Weer wat nieuwe gezichten bij de namen leuk! Het bespreken van de gedichten op de zo ontspannen en inspirerende 'methode d'Edith' was als altijd geweldig. De rondleiding langs de beelden in een zonnig Den Haag onder leiding van Neerlands beste gids Eisjen was fantastisch. Over het buffet zwijg ik, kijken en likkebaarden in dit album. E&E nogmaals dank voor de heerlijke dag! Ik kijk nu al weer uit naar P&S 2006!(een gedicht op zich)
Irene

Leuk, de eerste foto's. Ze spreken weer voor zichzelf. Bedankt Irene!
Edith

Het ziet er uit als een gezellige dag. Ik hoop er volgend jaar ook weer bij te zijn! Nu had ik mijn eigen poezie en sculptuur in Bratislava. Een kroningsceremonie. Ook leuk :-) yvonnep

Heerlijke foto's van Irene! Dank voor het laten meegenieten. Ina

de eerste foto's van Irene - heerlijk om te bekijken. en fijn dat alle namen er zo correct bijstonden! en wat een verrassing - Eisjen met een geheel nieuw kapsel! (voor mij in ieder geval.) staat je ERG goed Eisjen! maakt je jonger zelfs. elly k.

Leuk, Irene, net weer een andere kijk op de zaak ;-) 
> E & E nogmaals dank voor de heerlijke dag! Ik kijk nu al
  weer uit naar P&S 2006!(een gedicht op zich) 
Sluit ik me helemaal bij aan!
Marion S.

heb fijn even mee kunnen genieten Irene, dank zei je fotoalbum. heel mooi. Dank je wel. Gr

Dag grrls,
Mooie foto's Irene en Marion!
En ik zag ook dat jullie zo verstandig waren verstandige schoenen aan te trekken. Dat was dus een stommiteit van mij. Ik krijg nogal eens commentaar op mijn niet erg elegante schoenen. En daar heb ik me deze keer iets van aangetrokken. Niet handig. Blaren en zere voeten. En dus heb ik jullie zaterdag niet meer getroffen. Zondag heb ik nog wel een poging gewaagd. De beelden vielen helemaal weg in de drukte van de Uitmarkt. Daarom ben ik blij ze op de foto's nog eens te zien. Helaas zonder het fantastische verhaal van Eisjen. En dat maakt het toch eigenlijk echt! Maar al met al was het een heel gezellige bedoening daar op de Lange Voorhout en ook verder mooie en leuke dingen gezien. Ik vind Den Haag eigenlijk een fantastische stad. (Stiekem had ik ook wel graag een kijkje in Eisjens laarsjes willen nemen. Ik ben een van degenen die die altijd zo charmant vind.) Volgende keer beter dan maar. O ja, en Else, ik zal je je boek terugsturen. Daar heb ik ook de hele tijd voor niets mee in mijn tas gelopen. Bedankt voor het lenen. Ik heb ervan genoten. Paula

> Zondag heb ik nog wel een poging gewaagd. De beelden vielen helemaal weg in de drukte van de Uitmarkt. 

Aaaah, Paula, daar liep ik dus ook. Jammer dat ik je niet gezien heb.

>Daarom ben ik blij ze op de foto's nog eens te  zien. Helaas zonder het fantastische verhaal van Eisjen. En dat maakt
het toch eigenlijk echt!

Had ik je persoonlijk rond kunnen leiden..............

> (Stiekem had ik ook wel graag een kijkje in Eisjens laarsjes willen nemen. Ik ben een van degenen die die altijd zo charmant vind.)

En die had ik je dan meteen kunnen tonen zoals aan de andere grrls.  Echt orthopedisch en charmant! Heerlijk voor slechte voeten. 
Eisjen

Voor wie nog eens wil nagenieten, of voor wie het moest missen: hier wat impressies van de dag

mooimooimooi...!
elly k.

Wow wat een prachtige foto's Marion! 
Irene

Prachtig, Marion!
Zonder de verhalen erbij te kennen val ik vooral voor de 'drager van verre'. Zeg, Eisjen, ik he helemaal geen afrikaanse tent gezien. Is het geval herdoopt, ben je er met een boog omheen gelopen of was het al vernield ;-) ?
Ina

Inderdaad, het is het houten meditatieve tuinhuisje geworden waar je ons in ziet staan. Dat je dat nog weet! Eisjen

Even een nieuwsgieriggrrl vraagje - wie is de Ria op de foto's? Het is niet de mij bekend Ria uit Dordrecht dus ik ben nu even benieuwd wie het wel is.
noseygrrl elma

Wel uit de buurt, Ria uit Ridderkerk.
Marion

Een echte lurker uit Ridderkerk, maar wel een lezer met een hoodletter L. Altijd met een boek in de hand of naar de boekenclub, ook lid van de boekgrrls, l maar geen schrijfgrrl. Maar misschien ...je weet maar nooit. Ze geniet heel erg van al jullie mails. Lieneke

Vandaag voor het eerst een IRL bijgewoond en je raadt het al het was  leuk, leerzaam en erg gezellig. Ook het buffet was voortreffelijk. Maar naar aanleiding van alle vorige IRL bijeenkomsten twijfelde ik daar niet aan. 
Eisjen bedankt voor de ontvangst en de rondleiding, Edith bedankt voor je uitleg van de gedichten uiteraard in samenspraak met alle andere aanwezige boekgrrls.
Mede namens Ria nogmaals bedankt en groeten uit Ridderkerk.
Lieneke 

Ha! De eersten keren weer terug. Ik heb jullie daar zijn nuttig besteed en 1100 mailtjes 'weggewerkt'. En ook nog een boek gelezen. Wat was het mooiste beeld? Ina

Jeetje, het is zowiezo allemaal knap gemaakt. Maar ik vond 'de hoedjes van Hare Majesteit' grappig, de ' I am a patato' leuk, 'de drager van verre' erg mooi, 'Little sister' droevig en 'Daphne after the hunt' heel bijzonder om te zien. Ik doe waarschijnlijk de andere beelden tekort, maar dit is mijn impressie na de Sculptuurkrant even doorgebladerd te hebben om in de herhaling te zien waaraan ik deze middag ben voorbijgegewandeld. Er zijn veel foto's gemaakt er volgt vast nog een samenvatting van de beelden in beelden. Lieneke

Het mooiste beeld? Ach, mens hoe kun je dAt nou vragen? :-) Ik denk dat Daphne en little sister het meest indruk maakte, maar bijvoorbeeld ook het beeldje van het jonge meisje in een balletachtige (rugontwrichtende) pose (naam vergeten) dat me zo aan Rodin deed denken vond ik erg mooi...
Else
 


foto-album van Irene

foto-album van Marion
Alternatief trage verbinding

foto-album van Bernique
Alternatief trage verbinding

foto-album van Christine

De gedichten die we bespraken

IRL - index

Boekgrrls

Laatste keer bijgewerkt: 17/09/05  Eisjen

Terug naar top pagina