Boekgrrls

 

 

 

IRL voor onze 5e verjaardag.
Een lustrum borrel in het "Hoge Noorden"
bij Ita thuis.
(28.01.02)


knipoogtrans.gif (7302 bytes)

 

Nog niet eens helemaal in het noorden, maar wel na een lange holderdebolderweg die, gezien de sporen, voornamelijk begaan leek door paarden en hun berijders, midden tussen de bomen, waar je bij elke voorbijganger (voetgangers of paarden) opkijkt, zaten we op boekgrrlse wijze alles en niets te bespreken. 

 

 

Met verrUkkelijke worteltaart (uit de oven van boekgrrl-dochter Willemijn,die na twee uur doodmoe van het paard rolde) thee, toostjes, Australische wijnen, sapjes, guacamolo (met als geheim een drupje tomatenketchup) en een uitstekende linzensoep.

ChristineTaart.jpg (75066 bytes)

 

Worteltjestaart.jpg (110484 bytes)
De gastvrouw Ita en boekgrrl-dochter Willemijn met haar Worteltjestaart.

Christine is hier druk bezig met de appeltaart onder het wakende oog van Immi.

 

 

We moeten elkaar nog verschillende titels van boeken doorgeven - want we hadden het echt af en toe over boeken. Iets over een blind meisje dat in haar eentje naar Nepal vertrok, "Hoe ver we komen weten we nog niet", het boek van Kikkert over Alexandrine Tinne die met o.a. haar kaptafel op een kameel de woestijn introk en over het goudtransport in de tweede oorlog en ..... kweet niet meer......

 

Immi op de rand  
van de open haard  
luisterend naar een  
zeker interessant verhaal   

Immi.jpg (95287 bytes)
 

Paardrijders.jpg (133775 bytes)

 

 

Er werd paard gereden door de meegebrachte dochters onder leiding van gastheer Johan, die daar zo ongeveer de hele middag druk mee was. Boekgrrls zijn hem dankbaar!

 

Vanuit de zitkamer zien we ze weer veilig thuiskomen

Er werden boekgrrlse plannen gesmeed voor IRL bij Shakespeare in Diever (combineren misschien met het boekenhotel) De tentoonstelling over mevrouw Couperus in Den Haag (las Christine in de trein in de Opzij) en de Opera in de weilanden van Spanga in Friesland.

Tineke  
Helaas niet helemaal scherp   
dus ook niet groter  
te klikken   

 

 

 

Tjitske.jpg (43452 bytes)
Tjitske en 

 

TjitskeDochter.jpg (46799 bytes)

 

 

 

 

 

 

 

haar dochter helemaal moe van het paardrijden.

 

Ita (en Johan) bedankt voor de gastvrijheid. We hebben een mooi stukje van het noorden van ons land gezien en een gezellige middag gehad!

Klikken op de foto's geeft een groter beeld.

transwurmli.GIF (2800 bytes)Eisjen

 

 

 

          

Bijgewerkt: 04/02/02  

Terug naar top pagina