Favoriete Boekwinkel: Den Haag
Paagman
Frederik Hendriklaan 217
2582 CB Den Haag


knipoogtrans.gif (7302 bytes)

Mijn favoriete boekhandel ligt in het Haagse Statenkwartier, op een kwartiertje stevig doorstappen van mijn huis. Boekhandel Paagman viert in november van dit jaar zijn vijftigjarig bestaan.

Het is een heerlijk grote, gezellige zaak die uitnodigt om er vaak en lang te zijn. Zeker nu er ook een leuk café bij is (met héél veel soorten koffie) en ze elke doordeweekse avond én zondag open zijn!

Paagman krijgt het voor elkaar om een zeer compleet assortiment en gevoel voor nieuwe ontwikkelingen te paren aan het gemoedelijke karakter van een buurtwinkel. Nadat ik in Engeland eens een archeo-/geologische reis had gemaakt, vroeg ik een vriendin om in Londen te kijken naar een Penguin-boek dat tijdens die reis ter sprake was gekomen. Nergens te vinden. Bij Paagman pakte ik het zo van de plank... Ik bedoel maar!

Er zijn van die dingen in het leven die er warmte en kleur aan geven. Met een boek op de bank, koffie en kat in de buurt is er een van; lekker snuffelen bij Paagman doet er niet voor onder. Natuurlijk hebben ze ook een eigen website.

transwurmli.GIF (2800 bytes) Edith

relevante links:

 

Boekgrrls

Laatste keer bijgewerkt: 03/01/05  Eisjen

Terug naar top pagina